free hit counter script

「離婚界KOL」張致恒再有新工作賣性玩具?有人力撐亦有人質疑1件事!

27

被外界封為「離婚界KOL」的張致恒(Steven),育有4名兒子、1隻狗,一家7口,生活拮据,經常被老婆雯雯網上公審老公不努力賺錢養家,更不時會呻窮嗌離婚。過往張致恒曾派傳單、小食店員,可是「冇份工做得長」,但自2個月前張致恒再當爸爸,表示洗心革面會努力搵錢;昨日他公布有新工作,估不到他竟到情趣用品商店工作,旋即掀起熱烈討論,被網民大叫「加油」,不過竟有另一含意;也有人笑指「佢賣CONDOM冇公信力WOR」,反應似是一面倒!

張致恒 離婚界KOL

張致恒宣布返新工,再成話題。(圖片來源:IG@stevencheung)

昨日(6日)張致恒在IG分享新工作的地點,寫道:「實不相瞞,其實我係呢一間情趣用品店嘅員工,已經返咗少少時間,所以如果大家喺旺角見到我行樓梯上去一間情趣用品店唔使擔心,我係去返工啫…」相中他在地上,除了手上拿着的「男仕用情趣用品」外,背後更有一整排的商品。

張致恒 離婚界KOL

2個月前,張致恒的4兒子出世,似是想洗底當好爸爸。(圖片來源:IG@stevencheung)

張致恒 離婚界KOL

張致恒與雯雯育有4子連1隻狗組成7口家庭,經濟壓力頗大。(圖片來源:IG@ugly_mama)

網民留言鼓勵 叫「唔好比人睇死!」

消息一出,張致恒的IG被一眾「粉絲」湧入,留言「加油」,不少人為他打氣,鼓勵他「加油呀!唔好比人睇死!」不過卻有人的留言,反成另一層意思:「準備第五胎,加油」,張致恒亦隨即回應,重提自己已結紥;也有人疑指他有性玩具經驗,「你簡直係專家!」

張致恒 離婚界KOL

張致恒隨即留言回應。(圖片來源:IG@stevencheung)

賣性玩具被指欠公信力?

除了個人IG掀起熱議,另在連登討論區掀起了7頁討論,足見這位「離婚界KOL」極具話題性呢!有網民留言:「想鞭死雯雯咩?」

張致恒 離婚界KOL

(圖片來源:連登討論區截圖)

另外有人笑指:「佢賣CONDOM冇公大WOR」,不過則回應:「都有嘅,佢咪可以同啲客講:『你唔用condom的話,下場就會好似我咁』」,指他是反面教材,有說服力咁話,「我一家六口,仲有養狗,負擔好大。唔戴套呢個就係你既(嘅)未來」,也有人多謝張生提供笑話,似是說出了不少人的心聲。儘管如何,相信大家都希望張致恒努力工作賺錢養家,最基本要為4名兒子負上父親應有的責任。

張致恒 離婚界KOL

(圖片來源:連登討論區截圖)

張致恒 離婚界KOL

(圖片來源:連登討論區截圖)

更多相關文章:

朱千雪被爆擔任中大講師! 盤點法律界女神3大正向觀念:私下最愛做一件事、同老公係初戀、每個月出糧會xx

姜濤13胎完成超強班底曝光!最新表演疑咪咀惹熱議姜糖力撐 借碧咸訪問暗示內心感受?

叱咤2023|MIRROR壓軸現身! 盤點8位打扮出位歌手:LollyTalk變旺中女團?Ansonbean似小拳石?有人似村姑?

Follow she.com on Facebook & Instagram

Comments are closed.