free hit counter script

麥明詩盛勁為絕蜜婚照曝光 3月拉埋天窗

18

「十優港姐」麥明詩(Louisa)早前被拍到與參加無綫《衝上雲霄大選》的飛機師盛勁為蜜遊hi 日本沖繩傳緋聞,去年10月麥明詩出席公開活動時首次認愛。今日一名婚嫁界著名的攝影師,透過社交平台分享了一張麥明詩的相片,見麥明詩穿了優雅的短袖款式婚紗,坐定定地被化妝師和髮型師扮靚,而坐在她後方的正是男友盛勁為,在鏡的反映中亦清𥇦可見盛勁為的帥臉。而攝影師打上caption:「今日嘅新娘子。」

麥明詩婚照曝光

麥明詩婚照曝光

東網聯絡上麥明詩母親麥何小娟,問她今日是否嫁女?麥母全程好開心,笑住表示:「唔係今日,你自己問佢啦!我唔敢多嘴。(你係咪好開心?)我時時都開心。(對盛勁為好滿意?)唔評論,阿女鍾意就滿意。」再問麥明詩是否要趕派利是?麥母封口,指不方便講。另外,好友馮盈盈則表示:「一切都等Louisa講先啦~總之Louisa開心,我就替佢高興。」至於麥明詩舊愛林作,被問到舊愛麥明詩結婚一事?他稱:「冇回應!我貫徹始終,對任何前度嘅事都冇回應。」據悉,盛勁為早已求婚成功,二人將在3月拉埋天窗。

麥明詩與盛勁為戀戰沖繩

麥明詩與盛勁為戀戰沖繩

愛得甜蜜

愛得甜蜜

Comments are closed.